Skip to main content

AKVARIEFISK

Dyk ned i vores mange gode tilbud

Hos Brians Dyrecenter har vi et bredt udvalg af akvariefisk, så der er noget for enhver smag! Men ikke nok med det, så kommer der løbende nye spændende og svømmende arter til butikken, som venter på at komme hjem og pryde et nyt akvarie.

Du er velkommen til at besøge vores butik i Vordingborg og se hvilke fisk, der svømmer rundt i butikken, eller du kan kontakte os på 55 37 44 41, og tage en snak med vores personale.

Lad ikke det hele gå i fisk

At finde ud af hvilket akvarie, der passer bedst til dine ønsker og behov, og ikke mindst hvilken fisk, der er mest hensigtsmæssig i forhold til fodring, pasning mv. kan være lidt af en jungle at rode sig ud i.

Men der er altid hjælp at hente hos vores veluddannede personale, hvor du kan få gode råd og vejledning til dit akvariekøb, uanset om det omhandler fiskearter eller diverse tilbehør.

Vi forhandler både akvariefisk, foder og alt hvad du kan have behov for af tilbehør til dit akvarie. Vi bestræber os hele tiden på, at have de nyeste ting hjemme. Så det er helt sikkert tiden værd, at komme forbi butikken og se vores store udvalg, da det varierer løbende.

Vil du vide mere?