Skip to main content

KAT

ALT TIL MISSER

Få det helt rigtige tilbehør til din lille tiger
Alle dyr er unikke, men især katte har deres helt egen personlighed, og det er også dem, der sætter dagsordenen for, hvad de kan lide og vil spise.

Der findes et rigtig stort udvalg af tilbehør til katte, og de små tigre har også brug for både kattegrus, det rigtige foder og legetøj. Hos Brians Dyrecenter kan vi hjælpe dig med det hele. Vi har blandt andet et stort udvalg af kattegrus til rigtig gode priser og forskelligt legetøj, så din kat har det rigtige materiale at sætte kløerne i.

Udover det, fører vi også alle de bedste mærker, så vi er sikre på, at du altid får kvalitetsfoder med hjem. Vi har foder til alle slags katte, så vi kan sikkert også finde noget til dig. Vi tilbyder blandt andet foder til voksen kat, killing, korthåret eller langhåret, for tynd eller tyk, og alt det imellem.

Vi hjælper dig gerne!

Hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst til din kat, så hjælper vi dig gerne gennem beslutningsprocessen. Vores dygtige personale har helt styr på, hvad din kat har brug for, fra den er helt lille, til den bliver en voksen kat.

Sving forbi butikken og lad os vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige.

Vil du vide mere?